Opis producenta:Wyrafinowana słodkość palonego cukru i kremowo waniliowego karmelu z nutami morskiej soli.
Offline
Zapach zdecydowanie warty uwagi. Słodki karmel, w którym waniliowe nuty są bardzo, ale to bardzo delikatne. Palony cukier zmieszany z solą morską daje kompozycję zapachu, która intryguje. Przy dłuższym paleniu zaczyna jednak irytować mój nos i zaczynam wyczuwać... rosół I to taki smaczny niedzielny posiłek, tylko dziwną ciemnożółtą breję z warstwą tłuszczu na wierzchu.
Offline
Offline
po zapaleniu - tania kostka rosołowa. Sam kurczak z solą, paskudztwo. Kolor w pełni oddaje zapach, kolor wędzonej kury, ble
Offline
dobra cofam, po 10-15 minutach nie czuć tak kury tylko posolony karmel tak jak w nazwie. Nie wiem czy jednak ponownie przeboleję etap rozpalania
Offline
No ja dalej w tle to czuję, jest lepiej bo trochę jak masło orzechowe ale dobrze na pewno nie
Offline
dobra, przeszłam się po mieszkaniu, czuję go wszędzie i prawie zwymiotowałam. Nigdy tak nie miałam z żadnym woskiem, gaszę, absolutna dyskwalifikacja :x
Offline
VIP
Jak dla mnie to roztopiona w garnku krówka ale wczoraj moja znajoma wyczuła w nim....curry
Offline
VIP
Jak dla mnie, nazwa jest bardzo trafiona. Czuję w nim zarówno karmel jak i sól. Rosołu nie.
Offline