sampler
"Szklany, mozaikowy, rêcznie wykonany kominek przeznaczony do u¿ywania wosków Yankee Candle. Kolorystyka: per³a, biel, z³oto"
Ostatnio edytowany przez Loveliness (2013-09-12 06:28:50)
sampler
Wed³ug mnie jest przepiêkny!!! Totalnie uroczy . Muszê go mieæ )).
sampler
Tak i wygl±da to uroczo (widzia³am zdjêcie pal±cego siê u jednej z dziewczyn na blogu). Niesamowicie gustowny, ¶wietna ozdoba .
VIP
Kominek wspania³y jest, sama mam dwa witrazowa ale te z kawa³ków, sa ³adne ale nie tak piekne
No w³a¶nie siê przygl±dam kominkom i podoba mi siê ten Gold & Pearl, ale czy która¶ wdzia³a moze w akcji ten czarny ze z³otem ? BLACK & GOLD. Bo skora przed nami jeszcze sza³ zakupów z 20 % zni¿k± , to mo¿e kominek sobie zafundn±c, tym bardziej ¿e wypada to w moje urodziny Bêdê mia³± wymówkê
http://tiny.pl/qhjmh
Przepiêkny!!!
sampler
Spe³ni³am swoje marzenie . Kupi³am kominek i klosz z tej serii . Zarówno kominek jak i klosz spisuj± siê rewelacyjne i dodatkowo ciesz± oczy . Dziêki temu kloszowi ¶wieca ³adnie siê pali, nie tuneluje, nie mam z ni± ¿adnych problemów. Je¶li chodzi o kominek to jestem z niego bardzo zadowolona, palê w nim du¿ymi tea lightami, ma³e nie dawa³y rady dobrze podgrzaæ wosku i uwolniæ zapachu.
Piêkne!
tea light
Niesamowicie mi siê podoba ,chyba sobie kupie w grudniu na urodziny