sampler
"Szklany, mozaikowy, ręcznie wykonany kominek przeznaczony do używania wosków Yankee Candle. Kolorystyka: perła, biel, złoto"
Ostatnio edytowany przez Loveliness (2013-09-12 06:28:50)
sampler
Według mnie jest przepiękny!!! Totalnie uroczy . Muszę go mieć )).
sampler
Tak i wygląda to uroczo (widziałam zdjęcie palącego się u jednej z dziewczyn na blogu). Niesamowicie gustowny, świetna ozdoba .
VIP
Kominek wspaniały jest, sama mam dwa witrazowa ale te z kawałków, sa ładne ale nie tak piekne
No właśnie się przyglądam kominkom i podoba mi się ten Gold & Pearl, ale czy któraś wdziała moze w akcji ten czarny ze złotem ? BLACK & GOLD. Bo skora przed nami jeszcze szał zakupów z 20 % zniżką , to może kominek sobie zafundnąc, tym bardziej że wypada to w moje urodziny Będę miałą wymówkę
http://tiny.pl/qhjmh
Przepiękny!!!
sampler
Spełniłam swoje marzenie . Kupiłam kominek i klosz z tej serii . Zarówno kominek jak i klosz spisują się rewelacyjne i dodatkowo cieszą oczy . Dzięki temu kloszowi świeca ładnie się pali, nie tuneluje, nie mam z nią żadnych problemów. Jeśli chodzi o kominek to jestem z niego bardzo zadowolona, palę w nim dużymi tea lightami, małe nie dawały rady dobrze podgrzać wosku i uwolnić zapachu.
Piękne!
tea light
Niesamowicie mi się podoba ,chyba sobie kupie w grudniu na urodziny