kod na 10 zł...
Twój kod to: E0A97A5
Kod wpisz w koszyku podczas składania zamówienia.
Kod jest jednorazowy i ważny dla zamówienia o wartości powyżej 120 zł
Ważny jest do 2014-02-03. Nie obejmuje zestawów, zapachów miesiąca oraz produktów w promocji i wyprzedaży.
Carmell napisał:
A ja już kolejny miesiąc nie dostaje bonu
Za duże robisz zakupy, bo stałym klientom nie wysyłają. wysyłają tym, którzy są na liście mailingowej. I podejrzewam że jakoś filtrują, bo na adres zarejestrowany dawno, dawno temu w ZD przychodzą kupony wyższe, niż adres mailowy z którego kupuję dużo. I tak np na adres który kupuje dostję kupony na 10 zł powy zej 150, a na adres inny, z którego nie kupuję przychodzą kupony na 20/99 a teraz 15/99.
A jednak coś tam przysłali
Bon na następne zakupy o wartości 10 zł
1653C38
Kod jest jednorazowy i ważny dla zamówienia o wartości powyżej 130 zł
Ważny jest do 2014-02-03. Nie obejmuje zestawów, zapachów miesiąca oraz produktów w promocji i wyprzedaży.
Ostatnio edytowany przez Carmell (2014-01-31 13:56:04)
Mamy dla Ciebie niespodziankę!
Bon na następne zakupy o wartości 15 zł
Twój kod to: 1B3727F
Kod jest jednorazowy i ważny dla zamówienia o wartości powyżej 99 zł
Ważny jest do 2014-02-07. Nie obejmuje zestawów, zapachów miesiąca oraz produktów w promocji i wyprzedaży.
Dostawa kurierem gratis już od 49.00 zł
Bon na następne zakupy o wartości 15 zł
Twój kod to: 1B3727F
Kod jest jednorazowy i ważny dla zamówienia o wartości powyżej 99 zł
Ważny jest do 2014-02-07. Nie obejmuje zestawów, zapachów miesiąca oraz produktów w promocji i wyprzedaży.
U mnie też skromnie: 10 zł, kod: 9E902D2 dla zamówienia o wartości powyżej 130 zł, ważny jest do 2014-02-07.
Coś w tym jest, że jak ktoś u nich kupuje "regularnie" to dostaje gorsze kody - w styczniu robiłam dwa zamówienia na powyżej 100 zł Wolę już chyba konkretne promocje na konkretny towar, bo te małe kody na zakupy za wysoką sumę w końcu brzmią lekko jak żarcik...