zrobie ale w weekend - moze byc?
ja w tygodniu pozno wracam
Bardzo ¿a³ujê ¿e wycofuj± red velvet... wykupi³am wszystkie woski jakie by³y w sklepie, kupi³am du¿± ¶wiecê i mam nadziejê ¿e jako¶ to prze¿yjê... oczywi¶cie w oparach YC!
kukurydza napisał:
Bardzo ¿a³ujê ¿e wycofuj± red velvet... wykupi³am wszystkie woski jakie by³y w sklepie, kupi³am du¿± ¶wiecê i mam nadziejê ¿e jako¶ to prze¿yjê... oczywi¶cie w oparach YC!
Ja w³a¶nie z tego wzglêdu capnê³am ¶rednie ¶wiece Red Velvet i Warm Spice
VIP
Wycofanie Ocean Blossom jest ciê¿kie do prze¿ycia, wiem co¶ o tym
VIP
Pan w ¦wiecie Zapachów powiedzia³ mi dzi¶, ¿e Sparkling Cinnamon bêdzie normalnie w ofercie zimowej
Ostatnio edytowany przez Parvati (2013-09-21 16:33:20)
z USA znikna:
Juicy Peach, Tahitian Tiare Flower, Honeydew Melon, Coastal Waters, Sweet Strawberry, Beach Flowers, Green Grass, Tulips, Oceanside, Juicy Watermelon, Fresh Mint, Loves Me-Loves Me Not, Cherry Lemonade
Bedzie mi brakowac najbardziej Green Grass i Nature's Paintbrush
Goldlight napisał:
z USA znikna:
Juicy Peach, Tahitian Tiare Flower, Honeydew Melon, Coastal Waters, Sweet Strawberry, Beach Flowers, Green Grass, Tulips, Oceanside, Juicy Watermelon, Fresh Mint, Loves Me-Loves Me Not, Cherry Lemonade
Bedzie mi brakowac najbardziej Green Grass i Nature's Paintbrush
ja mocno dumam nad zrobieniem zapasu jakiegos, bo co to jest jedna duza swieca i kilka woskow
Parvati napisał:
Pan w ¦wiecie Zapachów powiedzia³ mi dzi¶, ¿e Sparkling Cinnamon bêdzie normalnie w ofercie zimowej
Uwielbiam cynamon zimowa pora ale za velvetem bede plakac..
maja_02 napisał:
Goldlight napisał:
z USA znikna:
Bedzie mi brakowac najbardziej Green Grass i Nature's Paintbrushja mocno dumam nad zrobieniem zapasu jakiegos, bo co to jest jedna duza swieca i kilka woskow
Ja mam chyba 9 woskow, dwie duze swiece nowki, jedna srednia nowke i jedna duza na ukonczeniu Uwielbiam ten zapach, to moja pierwsza swieca YC byla
VIP
Ja te¿ muszê uzupe³niæ zapasy Red Velvet, bo to jedyny zapach YC, który tak polubi³am