Skromnie :
Melon Margarita - duży tumbler
Drift Away - duży słój
winter Wonderland - duży słój
Happy Christmas - duży słój
Oceam Blossom - średni słój
Podstawka duża z serii Black Gold Mosaic
kominek z serii Black Gold Mosaic
2 x mały słoik Vanilla Satin - ale to w gratisie dostałam.
na razie odpuszczam chyba temat świec. Zaczynają mnie przerastać ilości (nie mam gdzie tego już upychać )- a od stycznia będą wchodziły nowe i co ja biedna pocznę ? No co ?
Ostatnio edytowany przez stoses (2013-11-21 10:11:34)
VIP
Dorzucam jeszcze do listopadowych zakupów średni słój True Rose i samplerek Sweet Honeysuckle na spróbę
Podsumowanie listopadowych zakupów, które doszczętnie wyczyściły moje konto
duży słój:
-blissful autumn
-sugared apple
-home sweet home
-winter wonderland
średni:
-witches brew
-candy corn
mały:
-apple & pine needle
sampler:
christmas cupcake, garden hideaway, meadow showers, holiday babyberry, warm spice, macintosh spice, be thankful, deck the halls, hazelnut coffee, sandalwood vanilla, balsam & cedar, autumn wreath, season of peace, chocolate donut.
wosk:
camomile tea, kitchen spice, pink lady slipper, christmas cookie, sun & sand, beach flowers, red velvet, 2x vanilla satin, sparkling lemon, wild passion fruit, sparkling cinnamon, cranberry ice, spiced orange, snow in love, apple cider, baby powder, sicilian lemon, clean cotton, turquoise sky, paradise spice, lilac blossoms, strawberry buttercream, waikiki melon, white gardenia, fruit fusion, 2x mandarin cranberry, vanilla chai, summer scoop, wedding day, bahama breeze, garden sweet pea, pink dragon fruit, fluffy towels, cranberry chutney, french lavender, sweet strawberry, true rose, mango peach salsa.
Tak naprawdę miałam nadzieje, że aż tyle tego nie będzie, ale robiąc dzisiaj podsumowanie aż się przeraziłam
Do końca miesiąca koniec z YC.
Ayashi napisał:
Carmell napisał:
Do końca miesiąca koniec z YC.
do końca miesiąca pozostało tylko 8 dni, więc odwyk zakupowy całkiem krótki
a lista ogromna!
Wiem... w tym miesiącu wyobraźnia za bardzo mnie poniosła
A w grudniu planuje zakup tylko czterech dużych świec (na prezent) i koniec, wypłukałam się z kasy, a w styczniu trzeba będzie zapłacić za uczelnie, więc trzeba się już zacząć hamować.
U mnie póki co skromnie bo zaszalałam z Bomb Cosmetics... tylko wosk Sugared Apple ale do końca miesiąca są małe plany
VIP
Potraktuję to jak spowiedź i czekam na rozgrzeszenie portfel płacze, a tu prezenty na święta trzeba kupić, więc do stycznia już nic więcej nie będzie. Zgrzeszyłam:
-Duża świeca Golden Sands
-Woski:
Cozy SWEATER
blueberry scone
juicy watermelon
honeydew melon
holiday bayberry
Soft blanket x3
Red apple wreath
kitchen spice
spiced orange x3
pink laddy slipper
snow in love
vanilla satin x3
cherries on snow
christmas eve
happy christmas
eggnog
tutti frutti
sparking snow
white christmas
christmas rose
winter wonderland
Ostatnio edytowany przez kochanalukrecja (2013-11-22 18:07:35)
kochanalukrecja napisał:
Potraktuję to jak spowiedź i czekam na rozgrzeszenie
portfel płacze, a tu prezenty na święta trzeba kupić, więc do stycznia już nic więcej nie będzie. Zgrzeszyłam:
-Duża świeca Golden Sands
-Woski:
Cozy SWEATER
blueberry scone
juicy watermelon
honeydew melon
holiday bayberry
Soft blanket x3
Red apple wreath
kitchen spice
spiced orange x3
pink laddy slipper
snow in love
vanilla satin x3
cherries on snow
christmas eve
happy christmas
eggnog
tutti frutti
sparking snow
white christmas
christmas rose
winter wonderland
Gdzie kupiłaś eggnog ?
VIP
Dorzucam jeszcze przykrywkę http://zapachdomu.pl/Przedstawienie-w-c … 406814.php
Illuma lid Summer Love
słój średni Cozy Sweater
Ja dzisiaj poszalałam w Bath Body Works. Nie planowałam tego do końca, ale wczoraj mój piesek zbił słój Black Cherry, a na domiar złego zranił łapkę więc było trochę bólu u weta i stresu i jakoś dzisiaj pomyslałam, że dawno mnie nie było w BBW, do tego jest promo więc co tam..
Wzięłam Vanilla Cedarwood- mój ulubieniec od zawsze i Cinnamon Caramel- bardzo fajny karmel, dużo bardziej udany od karmelowych zapachów Yankee.
VIP
hasi napisał:
Gdzie kupiłaś eggnog ?
W Starej Mydlarni, mieli jeszcze kilka takich perełek, ale fundusze nie pozwoliły na ich kupienie:(
Ja dzisiaj postanowiłam przygotować się na święta i kupiłam kilka wosków:
-Christmas cookie
-Christmas eve
-Christmas memories
-Spiced orange
-Canberry ice
Oraz taki zupełnie nie świąteczny, ale był na promocji i zawsze chciałam go spróbować, Red velvet