sampler
Heyka dziewczyny widze ze rosniemy w sile
Biedronka napisał:
Dobry wieczór,
Mam na imiê Agata, jestem Yankeeholiczk± od maja 2013, rzeczon± bratow± Kasieñki.
Do³±czam do szanownego grona Yankeemaniaczek.
Pozdrawiam ciep³o!
Czyli to Ty masz Coconut Beach
Witam i pozdrawiam!
Witam
Znalaz³am info o tym forum na wiza¿u. Trochê podczytywa³am o zapachach a¿ w koñcu postanowi³am siê zarejestrowaæ. Yankee spróbowa³am dok³adnie miesi±c temu i wielu zapachów juz spróbowa³am w woskach. Mam juz kilku ulubieñców w s³ojach. Mam te¿ wiele pytañ dlatego liczê, ze pomo¿ecie rozwiaæ w±tpliwo¶ci
ankhax napisał:
Witam
Znalaz³am info o tym forum na wiza¿u. Trochê podczytywa³am o zapachach a¿ w koñcu postanowi³am siê zarejestrowaæ. Yankee spróbowa³am dok³adnie miesi±c temu i wielu zapachów juz spróbowa³am w woskach. Mam juz kilku ulubieñców w s³ojach. Mam te¿ wiele pytañ dlatego liczê, ze pomo¿ecie rozwiaæ w±tpliwo¶ci
Witaj w¶ród nas !
hej! znalaz³am Was przypadkiem w Google szukaj±c - maniakalnie:P - Yankee i Kringle. Ela jestem, z Gliwic, gdzie niestety nie za wielki wybór Yankee - o Kringle mo¿na pomarzyæ! Ale i tak zosta³am maniaczk±
Witaj! Mi³o, ¿e jeste¶
Kringli na ¿ywo te¿ nie mam, kupujê w ciemno.
tea light
Witam siê ze wszystkimi serdecznie Gdy tylko dowiedzia³am siê o istnieniu tego forum z kana³u youtube Kokosowej, musia³am do³±czyæ. Pozdrawiam, Kasia
Czarownica napisał:
Heyka dziewczyny widze ze rosniemy w sile
Dziewczyny, a pamiêtacie nasze pocz±tki? Nie tak dawno temu... )
Witamy wszystkie ¶wie¿ynki