Czy nie macie wrażenia (mam nadzieję że tak) że my mamy ułąmek akcesoriów któe sa dostępe w USA. W Polsce z dużym trudem są jakieś ochłapy ładnych kloszy, kominków, a nie mówiąc o Illuma Lid. Czasami masochistycznie oglądam sobie amerykańską stronę YC i wzdycham na pięknościami tam pokazanymi. Czy my mamy - jako Europa i Polska - taki mały rynek zbytu ?
Jeśli sie nie myle dowiedziałam sie od Naszego Patrona, którego reprezentuje Ewa, ze tak jest, bo boja sie, że niekoniecznie może sie to w europie sprzedac - dany zapach/rzecz i wola nie ryzykowac
Poza tym to sa już drogie rzeczy, a będą droższe, bo akcesoria produkuja w Chinach, a Polska podniosła cło czy coś na towary sprowadzane z Chin.
Więc schodziłoby marnie raczej. Choć nie powiem, niektóre rzeczy sa piekne.
VIP
Ja ubolewam nad brakiem u nas gadżetów na halloween.
wszystko co mnie zachwyca napisał:
Ja ubolewam nad brakiem u nas gadżetów na halloween.
ja też
na pewno bym jakis gadzet holloweenowy zakupila... zwlaszcza koty
Ja również ubolewam jak oglądam amerykańską stronę, ale fakt ceny byłyby wysokie i w Polsce mogło by się nie sprzedać lub ich nie wielka część. Widziałam cudowne kominki, nie wiedziałabym na jaki się zdecydować.
Ja tam nie narzekam Po prostu staram się coś znaleźć, co by mi odpowiadało, bo niektóre akcesoria według mnie są na maksa kiczowate
Dziewczyny, czy którą z Was moze ma taki stojak na duże lub średni słoik :
Bo czaje sie i czaję i nie mogę zdecydować - :
http://zapachdomu.pl/Serca-stojak-na-du … 04831.php#
Jeśli macie, to poprosze cokolwiek na jego temat , no nie wiem, jak sie Wam sprawuje, jak wygląda tak naprawdę, nie na zdjeciu reklamowym, cokolwiek...
Nie dałabym tyle pieniędzy za ozdóbkę, na i tak dekoracyjną świecę, która oprócz ładnego wyglądu nic nie daje:)
stoses napisał:
No Ty byś nie dała, ja się zastanawiam. A ozdóbki są do tego zeby ładnie wyglądać , czyż nie ?
Zrozumiałam, że pytasz również o opinię, a forum jest od ich wypowiadania, czyż nie?
Mi osobiscie sie kojarzy z tymi uchwytami do szklanek za czasów PRLu .
Ładne cudeńko, ale wg mnie niekoniecznie do słoja. Widziałam, gdzieś na necie normalne, ze tak ujme to zdjecie (słoj przyozdobiony) i wg mnie szału nie ma. Osobiscie ta kase wolałabym wydac na jakis fajny zapach.
Gdzies też jedna z koleżanek wspomniała, że wstawia słoje do wazonów - może pójśc w tym kierunku :-)? lub jakos ładnie przyozdobić wasnorecznie ??
Za to mi sie podobają szalenie klosze :-). Czy prócz ozdoby mają jakąś funkcje ?