Na razie rossman obleciany i hebebe i nie ma nigdzie tego zielonego. Za to nowy jest "berry" ale dla mnie za mocny, ćwieżki - juz na sucho.
Ale też widziałam berry z wanilia i cos tam z sandalwoodem, czyli dwukolorowe śweiczki.
VIP
W Biedronce mają po 8 albo 9zł Brise kilka różnych zapachów np. jabłko z cynamonem
VIP
martuha20 napisał:
jest nowy zapach taki kolor miodowy, i na sucho pachnie identycznie jak honey and spice właśnie w biedronce po 9 zł
O to to właśnie, jest jeszcze Antitabac, Only Love, ta miodowa, granat, jabłko cynamon
w biedronce wąchałam dziś jabłko i cynamon i bardzo ładnie pachniała! granat trochę zbyt słodki dla mnie i nijaki. antitabac nic szczególnego, nawet nie umiem określić co to był za zapach i już go ledwie pamiętam. nie kupiłam nic, bo kolejki dziś w sklepach jak za czasów PRLu, ale miałam już w łapach jabłko. może kiedyś..
Ja sie skusiłam na tę w miodowym opakowaniu, to jest zapach coś z pieczonymi kasztanami, fajnie pachnie - i faktycznie prawie jak Honey&Spice i jak od YC tego zapachu za bardzo nie lubię (zbyt intensywny) tak ten z Glade wziełam bo jest ciut delikatniejszy
Antitabac z Air Wick jest super. Kiedyś miał inną nazwę, ale zapach ten sam - pomarańcza i jałowiec plus odrobina przypraw, ale żadnego cynamonu. Rewelka! Ja go kupowałam z półtora roku temu i wtedy jeszcze się inaczej nazywał.
Ten z Glade nie jest zły, ale nie porwał mojego serca
olciak84 napisał:
w ross sa za ok 10 zł love.. i jabłko z cynamonem.
Kurczę, byłam ostatnio, ale jakoś nie wpadł mi w oko....
Szkoda
Archilochus napisał:
martuha20 napisał:
jest nowy zapach taki kolor miodowy, i na sucho pachnie identycznie jak honey and spice właśnie w biedronce po 9 zł
O to to właśnie, jest jeszcze Antitabac, Only Love, ta miodowa, granat, jabłko cynamon
kupiłam go Mateusza Mamie :-) a raczje On kupił jej - to sa pieczone kasztany - na sucho raz mi sie podoba, a raz krece nosem