Skoñczy³am sampler Bahama Breeze. Strasznie ¿a³ujê, bo bardzo mi siê podoba.
W ogóle chcia³abym, ¿eby nic mi siê nie koñczy³o.
No, mo¿e za wyj±tkiem Witches Brew.
aamajka napisał:
Skoñczy³am sampler Bahama Breeze. Strasznie ¿a³ujê, bo bardzo mi siê podoba.
W ogóle chcia³abym, ¿eby nic mi siê nie koñczy³o.
No, mo¿e za wyj±tkiem Witches Brew.
Witches Brew? Jest a¿ tak ¼le?
Ja wykañczam pomalutku moj± kolekcjê wosków, jednak moje 'popie oczy' powoduj±, ¿e z dnia na dzieñ zamiast ubywaæ ci±gle mi przybywa tych wosków ;/
Wykoñczy³am ¶redni tumbler Soft Blanket. Ale dziad siê d³ugo trzyma³, co prawda nie pali³am go bardzo czêsto bo w zbyt du¿ej dawce mnie mêczy³, ale i tak mia³am go ponad rok !
Nastêpny w kolejce do wykoñczenia Sugared Apple ¶redni s³ój, ale to bêdzie jaki¶ rekord bo ¶wiecê kupi³am pod koniec pa¼dziernika
Ja kilka dni temu rozsta³am siê z moj± pierwsz± ¶wiec± YC 411 g, Mango Peach Salsa. Wspania³y owocowy zapach, który wybra³ dla mnie mój partner. S³oiczek oczywi¶cie zosta³ wyczyszczony i postawiony na biurku jako pojemnik na pêdzle
VIP
Dzisiaj zakoñczy³ ¿ywot s³ój For Every Body Strawberry Pie, wracam do Yankee po kilkudniowej przerwie NARESZCIE
VIP
wykoñczy³am dzi¶ wosk Ocean Blossom, mam du¿y s³oik wiêc wosku ju¿ nie potrzebujê..
VIP
W³a¶nie mam ostatnie palenie wosku Cinnamon Roll mam go ju¿ d³uuuugo i chocia¿ mi siê podoba³ to jako¶ nie mog³am go wykonczyæ.
koñczê ¶rednie s³oje: sugared apple i november rain.tym pierwszym jestem ju¿ zmêczona, za drugim bêdê têskniæ i wyczekiwaæ promocji.
wypali³am/ odda³am te¿ ok. 20 wosków, z tego jestem bardzo zadowolona.