Skończyłam sampler Bahama Breeze. Strasznie żałuję, bo bardzo mi się podoba.
W ogóle chciałabym, żeby nic mi się nie kończyło.
No, może za wyjątkiem Witches Brew.
aamajka napisał:
Skończyłam sampler Bahama Breeze. Strasznie żałuję, bo bardzo mi się podoba.
W ogóle chciałabym, żeby nic mi się nie kończyło.
No, może za wyjątkiem Witches Brew.
Witches Brew? Jest aż tak źle?
Ja wykańczam pomalutku moją kolekcję wosków, jednak moje 'popie oczy' powodują, że z dnia na dzień zamiast ubywać ciągle mi przybywa tych wosków ;/
Wykończyłam średni tumbler Soft Blanket. Ale dziad się długo trzymał, co prawda nie paliłam go bardzo często bo w zbyt dużej dawce mnie męczył, ale i tak miałam go ponad rok !
Następny w kolejce do wykończenia Sugared Apple średni słój, ale to będzie jakiś rekord bo świecę kupiłam pod koniec października
Ja kilka dni temu rozstałam się z moją pierwszą świecą YC 411 g, Mango Peach Salsa. Wspaniały owocowy zapach, który wybrał dla mnie mój partner. Słoiczek oczywiście został wyczyszczony i postawiony na biurku jako pojemnik na pędzle
VIP
Dzisiaj zakończył żywot słój For Every Body Strawberry Pie, wracam do Yankee po kilkudniowej przerwie NARESZCIE
VIP
wykończyłam dziś wosk Ocean Blossom, mam duży słoik więc wosku już nie potrzebuję..
VIP
Właśnie mam ostatnie palenie wosku Cinnamon Roll mam go już dłuuuugo i chociaż mi się podobał to jakoś nie mogłam go wykonczyć.
kończę średnie słoje: sugared apple i november rain.tym pierwszym jestem już zmęczona, za drugim będę tęsknić i wyczekiwać promocji.
wypaliłam/ oddałam też ok. 20 wosków, z tego jestem bardzo zadowolona.