tea light
Witam jestem Ilona mieszkam w Wawie i cieszê siê, ¿e istnieje takie miejsce w sieci Jestem zakochana w Yankee, fakt jest to do¶æ m³ode uczucie, ale wszystko jest na dobrej drodze ¿eby sta³o siê prawdziwa mi³o¶ci± Od wrze¶nia tego roku jestem w³a¶cicielk± ok 30 wosków jednej du¿ej i 2 ¶rednich ¶wiec. Moja kolekcja niebawem jeszcze troszkê siê powiêkszy
Pozdrawiam Was cieplutko, buziaczki:*
tea light
Hej
Z yankee candle jestem od niedawna, bo wcze¶niej chocia¿ o nich czyta³am jako¶ my¶la³am ¿e to strata pieniêdzy i nie rozumia³am fenomenu. Niedawno dosta³am (a raczej mama dosta³a a ja sobie przygarnê³am ) du¿y s³oik home sweet home i sie zakocha³am w piêknym, intensywnym zapachu i w tym fajnym s³oju Mam kilka wosków, ale ju¿ czajê siê na wiele nowych zarówno ¶wiec jak i wosków. Na forum natknê³am siê przypadkiem, szukaj±c sklepów internetowych z yc.
Ostatnio edytowany przez jestemmorsem (2013-12-21 15:35:31)
tea light
A i móg³by mi kto¶ wyt³umaczyæ kim jest pan Przemek? Wszêdzie gdzie mowa o yc, tam te¿ o tym panu.
hej:)
. pan przemek to sprzedawca na allegro :-) wiecej dowiesz sie z tematu: http://yankeecandle.pun.pl/viewtopic.php?id=1119