18.12.2013, 18:30:
Informacja dla wszystkich fanów wycofanego już zapachu MANGO PEACH SALSA- dostaniemy po kilka średnich i dużych słoików. Zainteresowanych prosimy o PW na FB (https://www.facebook.com/TheYankeeStore)
Hej, w naszym sklepie pojawiła się nowa marka- na pewno już Wam znajoma- KRINGLE CANDLE:
Na razie testujemy, jak ona się przyjmie, więc mamy dla Was typowo zimowe zapachy w średnich słoikach:
-Kringle cookie
-Balsam Fir
- Christmas Stroll
- Hot Chocolate
- Pumpkin Latte
- Welcome Home
- Blue Spruce
Anielka12 napisał:
Hej, w naszym sklepie pojawiła się nowa marka- na pewno już Wam znajoma- KRINGLE CANDLE:
Na razie testujemy, jak ona się przyjmie, więc mamy dla Was typowo zimowe zapachy w średnich słoikach:
-Kringle cookie
-Balsam Fir
- Christmas Stroll
- Hot Chocolate
- Pumpkin Latte
- Welcome Home
- Blue Spruce
A to jakiś konkurs?Jak można zdobyć któryś z zapachów?Pewnie coś przeoczyłam, więc z góry przepraszam;)
Mnie interesują woski Kringle. Szkoda, że wszystkie sklepy proponują wysyłkę darmową od 50zł lub od 99zł...U mnie w mieście nie ma sklepu stacjonarnego gdzie mogłabym kupić wosk
tea light
A pytanko takie, bo nie wiem, gdzie je upchnąć: czy odbiór osobisty jest w sklepie czy w magazynie?
Dlaczego przy płatności za zamówienie nie pojawia się opcja "odbiór osobisty 0 zł"?
Czy w sklepie jest możliwość powąchania tych unikatów, które są wystawiane na sprzedaż na forum?
Nie ma odbioru osobistego z racji różnych cen w sklepie internetowym a stacjonarnym. W stajconarnym jest o ok. 30% więcej towaru i zapachów niż w internetowym, dlatego zapraszamy klientów do wcześniejszego odwiedzenia sklepu.
Mamy niewielką ilość tych unikatowych zapachów USA, ok 6 zapachów pozostało..
Dziś z z FB sklepu :-)
2 Urodziny sklepu firmowego theYANKEEstore.pl już jutro.
Z tej okazji dla Klientów przygotowaliśmy wiele upominków od Yankee
Candle Company . Każdy zakup = upominek, zakupy w sklepie internetowym
www.yankeecandlepoland.pl
od kwoty 50pln wysyłka i upominek gratis.
Promocja urodzinowa trwa jutro 1 lutego do 4 lutego.
Zapraszamy do wspólnego świętowania. :-)
Uwaga :-)
W dniu 10.05.14 Patron otwiera nowy sklep - tylko i wyłącznie z Kringle Candle :-).
Sklep będzie się znajdować w Warszawie przy ul. Zwycięzców 22. Z tejże okazji w dniu otwarcia będą panować zniżki na Kringle w wysokości 10-30% - dostępne w sklepie stacjonarnym, ale dzięki uprzejmości Ewy - w tym dniu będzie można zamówić po tych zniżkach @ (który to Ewa poda jeszcze przed 10.05), wiec jeśli nie jesteście z Warszawy to nie macie się co martwic .
W przyszłosci tez są planowane ekstra zniżki dla forumowiczów na Kringle - ale o tym wkrótce :-)