Te¿ siê cieszê, nie bêdê musia³a na szybko ¶wiecy kupowaæ. Kilka wosków ju¿ kupi³am
ewka0207 napisał:
Dzisiaj wyczyta³am na blogu,¿e wycofuj± jeszce:Camomile Tea,Beach Walk,Sun and Sand,Blissful Autumn,Sparkling Lemon i Kitchen Spice.Camomile Tea i ,Beach Walk,bêdzie boleæ
¯al mi beach walk tylko, fajny zapach,ale bardziej podoba mi siê stara wersja. Za reszt± nie bêdê têskniæ.
tea light
Szkoda,¿e wycofuj± Blissful,zostala mi tylko odrobina wosku,mialam plany,zeby kupic sloik,ale chyba nic z tego. Jedyny zapach,ktory pachnie jak jesien,dla mnie.
tea light
Witam wszystkich. Szkoda mi trochê niektórych zapachów, które odchodz±. Jeden z nich to mój ulubieniec - Sun&Sant ... kto¶ mo¿e wie, jaki mo¿e byæ odpowiednik?
Z fanpage ¦Z - maj± wycofaæ ( ponoæ nie ma ich w katalogu)
November Rain
Loves Me, Loves Me Not
Bahama Breeze
Wild Passion Fruit
Merry Marshmallow
Sparkling Cinnamon
Apple&Pine Needle
Z November Rain ich pogie³o ;/
Ostatnio edytowany przez Nitala (2014-02-26 11:12:27)
¦Z teraz cienko przêdzie i chyba - mam takie wra¿enie ¿e chc± polepszyæ sobie sprzeda¿ tych zapachów , które maj± aktualnie na stanie. Kiedy¶ tak by³o jak og³aszali ¿e wild passion fruit i Vanilla satin wycofywuj±, a nie by³a to prawda, a dziewczyny siê rzuci³y do zakupów. Poczekajmy na innych, je¶li to potwierdz± to oki - bêdê wierzyæ, w innym przypadku - nie ! ¦Z dla mnie nie jest ju¿ wiarygodny.
stoses napisał:
¦Z teraz cienko przêdzie i chyba - mam takie wra¿enie ¿e chc± polepszyæ sobie sprzeda¿ tych zapachów , które maj± aktualnie na stanie. Kiedy¶ tak by³o jak og³aszali ¿e wild passion fruit i Vanilla satin wycofywuj±, a nie by³a to prawda, a dziewczyny siê rzuci³y do zakupów. Poczekajmy na innych, je¶li to potwierdz± to oki - bêdê wierzyæ, w innym przypadku - nie ! ¦Z dla mnie nie jest ju¿ wiarygodny.
No co Ty?!?! Je¶li tak, to jest to najgorsza strategia marketingowa, o jakiej s³ysza³am...
Dobrze, ¿e ostrzegasz. Chocia¿ Stokrotkê i tak od dawna mam na celowniku
WPF nie by³o przez 1/2 roku, po czym wróci³. Nie wiadomo na jak d³ugo.
Oni sami w tej Ameryce nie wiedz± co wycofaæ z Europy co nie, wiêc pewno¶ci nie ma, dopóki w 2 kolejnych katalogach zapachu nie bêdzie.
Ale fakt,¿e jak zaczyna wosków w jakims zapachu brakowac przez dobrych parê tygodni to znaczy,¿e cos jest na rzeczy.
Nitala napisał:
Z fanpage ¦Z - maj± wycofaæ ( ponoæ nie ma ich w katalogu)
November Rain
Loves Me, Loves Me Not
Bahama Breeze
Wild Passion Fruit
Merry Marshmallow
Sparkling Cinnamon
Apple&Pine Needle
Z November Rain ich pogie³o ;/
Z november - zgadzam siê, chyba ich pogiê³o!
Bêde têskniæ za Bahama, mam nadziejê, ¿e z Loves me to tylko plotka, bo jeszcze nie namierzy³am du¿ego s³oja... za pozosta³ymi szczególnie nie p³aczê, tylko WPF siê zastanawiam ,czy siê nie skusiæ jeszcze teraz, bo bardzo lubiê.