Snula napisał:
Mojito masz zawaloną skrzynkę PW.
ja przelew wysłałam wczoraj, mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj dotrze.
Dobra, już posprzątane
Dziewczyny, dzisiaj jest ostatni dzień na składanie zamówień.
Jeśli ktoś jeszcze nie dostał ode mnie numeru konta, piszcie proszę na mój mail (beautybymojito@gmail.com).
Ps. Pierwsza paczka już do nas leci
Pogodowa napisał:
a kiedy jakieś nowe zamówienia mozna skłądac? ) bo ja jak zwykle zaspałam
Najpierw muszą przyjść obecne paczki
Na pewno dam znać.
Puściłam dzisiaj w świat pierwsze paczuszki. Poniżej numery przesyłek z zamówieniami i moje "wymiankowe" (zdekonspiruję Was trochę przy okazji )
Magda B.
(00)159007734020341161
Aldona S.
(00)159007734020341147
Justyna W.
(00) 159007734020341154
Alina K.
(00)159007734020341185
Drugiej paczki z woskami i samplerami spodziewam się w przyszłym tygodniu, stay tuned!
Nitala napisał:
Mojito będziesz robiła następne zamówienie? bo bym była chętna na kilka zapaszków;P
Niewykluczone, bo jest sporo chętnych
Ale najpierw muszę się do końca rozliczyć z obecnego, co powinno nastąpić w tym tygodniu.
merczens napisał:
Mojito, następne zamówienia proszę robić w odpowiednim dziale do zamówień grupowych. Po skończeniu tej partii proszę o info i zamykam wątek.
Ależ oczywiście. Obecny wątek założyłam na Zamówieniach grupowych i został przerzucony tutaj...
Mojito napisał:
merczens napisał:
Mojito, następne zamówienia proszę robić w odpowiednim dziale do zamówień grupowych. Po skończeniu tej partii proszę o info i zamykam wątek.
Ależ oczywiście. Obecny wątek założyłam na Zamówieniach grupowych i został przerzucony tutaj...
Tak, ale teraz powstał nowy dział, z nowymi zasadami które są w trakcie ustalania. Także po prostu zapraszam tam
merczens napisał:
Mojito napisał:
merczens napisał:
Tak, ale teraz powstał nowy dział, z nowymi zasadami które są w trakcie ustalania. Także po prostu zapraszam tam
A to spoko, nie będziem się tułać