Watercolors z Kringle, duży 2-knotowy tumbler - zwany tam nie wiadomo czemu pillarem.
VIP
aamajka napisał:
Watercolors z Kringle, duży 2-knotowy tumbler - zwany tam nie wiadomo czemu pillarem.
pachnie tak intensywnie jak wosk?
u mnie Milk & Cookies
oceanside
zaskoczył mnie ten zapach
hawananana napisał:
aamajka napisał:
u mnie Milk & Cookies
Pachnie praktycznie od razu po zapaleniu, jak tylko pierwsze kropelki wosku roztopią się przy knotach. Nie jest killerem, ale zapach jest wystarczająco intensywny, zapachnił bez problemu 30 metrowy salon.
Wosk paliłam dość dawno i nie pamiętam dokładnie intensywności. Ale po kupieniu słoja i rozpaleniu nie narzekałam na różnicę intensywności, więc pewnie dużej różnicy nie ma. W ogóle to jeden z moich ulubionych zapachów
Dzisiaj powrót do YC, duży tumbler Coastal Waters.
hawananana napisał:
aamajka napisał:
u mnie Milk & Cookies
Mniej intensywnie niż wosk,aczkolwiek wystarczająco wyczuwalny,na dużej powierzchni.
merczens napisał:
Ocean Blossom w kominku
Jeden z moich ulubieńców
U mnie teraz wosk Pink Hibiscus i chyba się szarpnę na świecę. Wosk paliłam już wcześniej i wtedy też mi się podobał. Niestety, szybko się wypachnia. Ciekawa jestem intensywności świecy.
U mnie mieszanka Brownie Cheesecake i Hot Chocolate od Kringle. Na czystą czekoladkę mój luby marudzi, a w duecie już jakoś mu nie przeszkadza