sampler
Hej! Chcia³am siê z Wami podzieliæ informacjami gdzie w województwie ³ódzkim mo¿na kupiæ produkty YC.
Je¶li chodzi o £ód¼ to ¶wiece i woski mo¿na dostaæ w sklepach Organique w Manufakturze oraz w Porcie. Woski s± w cenie 9 z³, a du¿y s³oik kosztuje 97 z³. Wybór mo¿e nie jest super du¿y, ale zawsze co¶...
W województwie ³ódzkim mo¿na kupiæ woski i ¶wiece w "Centrum ogrodniczym TRACZ" w Sosnowcu pod Strykowem. Maj± ma³y wybór ale atrakcyjne ceny. Woski po 6 z³, sampler 7,2 z³ a du¿y s³oik 78 z³ !!!! My¶lê, ¿e gdyby czê¶ciej ich odwiedzaæ to by dbali o to by wybór by³ spory. By³am tam np. 1 czerwca i pyta³am pani przy kasie kiedy bêdzie dostawa produktów YC a pani do mnie: "Nie wiem, mo¿e przed Bo¿ym Narodzeniem"... A ja "Ojej! Dopiero? Macie ma³y wybór a te ¶wieczki i woski s± rewelacyjne!" a pani do mnie: "No ale takie to drogie i nikt tego nie kupuje" i w ogóle nie wiedzia³a o czym ja mówiê i czym siê zachwycam bo wed³ug niej to "zwyk³a ¶wieczka w dodatku bardzo, bardzo droga". Mam jednak nadziejê ¿e zadbaj± o szafkê YC i j± zape³ni± .
VIP
W porcie sa woski po 7,90, w manu po 6,90, wybor w swiecach calkiem spory, jak na taki sklep, mo¿na sobie rozne zapachy powachac, bo swiec kupowaæ siê nie oplaca. ale woski w sumie tak:)
a kto¶ widzia³ kiedykolwiek yankee w tk maxie?
tea light
Polecam nowy sklep Pachn±ca Przystañ Yankee Candle w samym sercu £odzi!! Ulica Tuwima 16
VIP
Pachn±ca Przystañ napisał:
Polecam nowy sklep Pachn±ca Przystañ Yankee Candle w samym sercu £odzi!! Ulica Tuwima 16
macie jakas strone internetowa? abo fb? ok, znalazlam:) promo na otwarcie?
Ostatnio edytowany przez ultraviolet (2014-08-04 19:10:00)
tea light
Sklep z Tuwima przenosimy na Al. Pi³sudskiego 25!
:
tea light
Ju¿ od 3 listopada Yankee Candle pojawi siê w Manufakturze na Pachn±cej Wyspie.
tea light
Zapraszamy wszystkich do sklepu Kraina Zapachów w £odzi przy ulicy Pomorskiej 94 (tu¿ przy Rondzie Solidarno¶ci). Oprócz produktów Yankee Candle posiadamy szerok± ofertê zapachów Kringle Candle
tea light
¶wiece Yankee Candle , woodwick i Kringle candle Pachn±ca Przystañ al.Pi³sudskiego 25 w £odzi
www.pachnacaprzystan.pl
tea light
Nowe miejsce na mapie £odzi ze ¶wiecami, woskami Yankee Candle
Stara Mydlarnia £ód¼
ul. Zamenhofa 1/3, £ód¼
Ceny konkurencyjne ceny, du¿y wybór
Zapraszam Serdecznie !
:www.facebook.pl/MydlarniaLodz