Drewno do kominka to niepowtarzalna woñ drzewnego dymu z rozgrzanego paleniska. Oryginalna mieszanka nut drzewnych, czarnego pieprzu, drzewa sanda³owego oraz zió³, przywo³a wspomnienia szczê¶liwych spotkañ przy ognisku.
Nowy zapach 2016
Bardzo oryginalny i ¶wietnie odwzorowany zapach idealnie suchego drewna, jeszcze ta dymna nuta, normalnie cudo. Mam wra¿enie, ¿e czujê prawdziwy kominek z aromatycznych lekko odymionym drewnem.
Naklejka piêknie siê prezentuje, jest taka prosta ale najbardziej do mnie przemawia
Zapach dla koneserów zapachów drewna w woskach/¶wiecach, chocia¿ du¿a ¶wieca by³aby chyba dla mnie nie do przej¶cia. Z przyjemno¶ci± wracam do niego w formie wosku. To zapach wytrawny bez podbicia s³odycz± i nie ma drugiego podobnego do niego. widzia³abym go w kolekcji jesiennej jako zamiennik jab³ka z bazyli±, które by³oby idealne na lato. Przed zakupem radzê pow±chaæ.
Zapach bardzo oryginalny, jeszcze siê z takim nie spotka³am. Czujê suche drewno, dym, faktycznie taki pal±cy siê kominek. Po d³u¿szym ww±chaniu siê mam te¿ wra¿enie, ¿e... wsadzi³am nos w woreczek z Lapsang Souchong, chiñsk± wêdzon± herbat±
Bardzo lubiê. Moc du¿a, wosk wypalê z przyjemno¶ci±.