sampler
Hejo, od pa¼dziernika jestem wkrêcona w yankee candle i tak zaczyna³am od kominka i wosków mówi±c, ¿e nigdy ¶wieczki nie kupiê bo mnie jeszcze nie pokrêci³o, a teraz siê tylko u¶miecham do moich ¶wieczuszek, ¿e wtedy to mnie chyba pokrêci³o, ¿e tak mysla³am
tea light
Witajcie. Jestem nowa na forum, choæ od jakiego¶ czasu siê wczytujê w poszukiwaniu ciekawych informacji i zapachów. Mam na imiê Gosia i totalnie przepad³am w temacie YC
Dzieñ dobry! Dzi¶ do³±czy³am do grupy.Jako ¶wiecomaniaczka z krotkim sta¿em,z przyjemno¶ci± poczytam o zapachach starych,nowych.Poznam Wasze opinie ,poszukam inspiracji i mo¿e równie¿ podzielê siê swoimi odczuciami.Pachn±ce ¶wiece umilaj± ¿ycie,zawsze wieczorem czasami o ¶wicie:)
tea light
Witajcie pachn±ce dziewczêta! Znam siê na zapachach PL, pracujê z nimi ju¿ 4 lata:) ci±g³e zmiany, nie ma nudy.:)Muszê siê tu nauczyc poruszaæ. Wszystko co nowe i ma zapach mnie ci±gnie:)cieszê siê , ¿e te¿ takie jeste¶cie:)
Dobry wieczor wszystkim. Forum znalazlam szukajac recenzji Kringle i okazalo sie niezastapione przy zakupach w ciemno, dziekuje! Nie umiem sie oprzec pokusie, zeby dolozyc moje trzy grosze. Moje zapachowe zbiory nie sa imponujace (przed zakupami powstrzymuja mnie studencka kieszen i... resztki zdrowego rozsadku? , ale milo bedzie wspolnie sie pozachwycac/ponarzekac.
Ps. Przepraszam za brak polskich znakow.
Hej, zaczê³am przygodê z YC zaledwie kilka tygodni temu, a ju¿ siê wkrêci³am. Na razie tylko woski i samplery, szukam idea³u na ¶wiecê, jeszcze chyba nie znalaz³am, chocia¿ wiêkszo¶æ zapachów ju¿ uwielbiam
tea light
Witam! Jestem ch³opakiem, zakochanym w YC. Moja ulubiona ¶wieca to Bright Copper Kettles. Szukam du¿ej w sensownej cenie ju¿ od 2 miesiêcy.
sampler
Dobra, to ja te¿, a co.
Cze¶æ, Jestem Monika. W zapachy wci±gnê³am siê pod koniec wrze¶nia zesz³ego roku i jest to historia, któr± lubiê opowiadaæ, bo uwa¿am j± za nerdowsko-romantyczn± Otó¿ mój ch³opak od zawsze ma ¶wietny wêch i odró¿nia ludzi po zapachach. Ja natomiast nigdy nie mia³am dobrego wêchu, przez co zapachy strasznie mi zwisa³y przez ca³e ¿ycie. Ale pewnego dnia, zanim jeszcze byli¶my razem, ze zdumieniem zauwa¿y³am, ¿e ja te¿ poznajê go po zapachu, co otworzy³o przede mn± ca³y nowy ¶wiat Z racji tego, ¿e oboje jeste¶my biologami, mówimy, ¿e nast±pi³ miêdzy nami horyzontalny transfer genów.
Najbardziej lubiê zapachy s³odkie, "jadalne", ale te¿ takie nietypowe, jak Nature's Paintbrush. Nie przepadam za zapachami p³askimi, jak jab³ko, albo truskawka. Najbardziej nie lubiê ¶wie¿ych. "Mi¶", którego tak wszyscy ukochali, to dla mnie najgorszy ¶mierdziel.
¦lê u¶miechy.
Witam serdecznie ! Uszanowanie ! Cze¶æ i Czo³em!
Melduje siê Agnieszka, pseudo Ginger - przez (a jak¿e) ulubiony kolor farby do w³osów.
W ¶wiecomaniactwo wci±gne³am siê w styczniu br. Jak chyba wiêkszo¶æ zacze³am od Yankee ale moje ulubiony producent to zdecydowanie Kringle Candle potem Goose Creek oraz od niedawna Bridgewater.