Yankee Candle

Usi±d¼ wygodnie, odpal ¶wiecê i popisz z nami :)

#1 2016-02-06 17:38:25

Carmell

Mi³o¶ciwie nam panuj±ca

Punktów :   

Spa Day

https://i.ytimg.com/vi/H4EmUB0SLk0/hqdefault.jpg

Chwila wytchnienia dla cia³a i ducha. Kompozycja przyjemnie ch³odnego ogórka, rze¶kiej miêty i soczystego jab³ka przeniesie ciê do najbardzej luksusowego Spa.

(Watery Florals, Fresh Ozone, Aromatic, Muguet, Amber, White Musk)

NEW 2016

#2 2016-02-06 17:47:45

Mia be

VIP

Punktów :   

Re: Spa Day

Jak tylko zobaczy³am etykietê, by³am pewna, ¿e kupiê ¶wiecê XL, klimaty spa s± mi bardzo bliskie, pomy¶la³am, ¿e tego w³a¶nie mi brakowa³o w KC i tego mi trzeba, lubiê relaksuj±c± wodn± nutê, która delikatnie siê snuje, podbit± lekko egzotycznymi kwiatami, a tutaj mamy gumê do ¿ucia o smaku jab³kowo - miêtowym, nie lubiê zapachu jab³ka, tutaj czuæ go wyra¼nie, wymieszany z gum± orbit i ogórkiem. Na pewno jest taka guma owocowa, na pewno znam ten zapach, tylko nie mogê sobie przypomnieæ, opakowanie chyba ¿ó³to zielone w listkach. Kto liczy³ na spa - zawiedzie siê. Ja mam zupe³nie inne wyobra¿enie na temat zapachów spa:) Ale mo¿e siê mylê i dla innego odbiorcy tak pachnie w  spa:)

#3 2016-03-02 10:02:23

Carmell

Mi³o¶ciwie nam panuj±ca

Punktów :   

Dziwny zapach, na sucho jeszcze by³ w miarê ale po rozpaleniu czujê miête (w daylight jej nie czu³am ale w kominku tak), tego ¶wie¿ego ogórka i co¶ owocowego (?) sama nie wiem co to jest.... jakie¶ landrynki... .
Wosk w kominku ma niez³± moc ale za to daylight pachnie bardzo delikatnie, czuæ go tylko gdy stoi siê obok pal±cej ¶wieczki

Ogólnie nazwa nietrafiona, spa kojarzê raczej z zapachami ciep³ymi, orientalnymi, takimi relaksacyjnymi, a nie z zapachem ogórka i miêty

#4 2016-05-31 14:58:13

kamila290

sampler

Punktów :   

Powtórka z rozrywki. Kopia zapachów Autumn Rain i Rainy Day.
Na sucho do¶æ mi siê spodoba³, i odpali³am go jako pierwszego. Przez pierwsze 10 minut czu³am przyjemn± miête. Po 10 minutach dosta³am migreny stulecia, wylewa³am wosk z kominka i wietrzy³am na przestrza³ ca³y dom.
Na sucho mo¿na wyczuæ nuty ogórka, melona i wspomnianej miêty.
Po lepszym podgrzaniu dla mnie wychodzi skwa¶nia³y likier miêtowy.
Mojej mamie ten zapach te¿ nie podchodzi, ona w nim czujê zepsut± wodê z ogórków kiszonych.
Dla nas to takie s³abe 2 punkty na 10. (miêta ratuje t± propozycjê)
Je¶li kto¶ lubi wspomniane wcze¶niej pozycje Rainy Day oraz Autumn Rain, a znam wiele takich osób, to bêdzie zachwycony tym zapachem.

#5 2016-10-23 15:19:07

Ginger

sampler

SkÄ…d: Tczew
Punktów :   

Tak, na swój sposób "kopia" bo jest to zapach z serii "fresh". Bardzo fajny ¶wie¿y zapach - bardzo w stylu gumy do ¿ucia o smaku miêty i zielonego jab³ka.
Idealny do odpalenia w upalny dzieñ albo nawet i nie - nuty zielonego jab³ka oraz miêty fajnie od¶wie¿aj± powietrze. Bardzo mi przypomina perfumy DKNY "be delicious". Fani '¶wie¿akowych' nut zapachowych na pewno ¿adnej migreny nie dostan±

#6 2016-11-06 00:23:08

zojuchna

sampler

Punktów :   

Zapach miêty rozgrzane przez ca³y dzieñ s³oñcem, a potem zlanej ulewnym deszczem. jest to miêta mocna, duszna, nie ma nic wspólnego z delikatnym aromatem miêtowej herbatki. Czuæ w niej jak±¶ s³odycz, która miesza siê gdzie¶  z ¶wie¿ym zapachem ogórka. jab³ka nie czujê,melon równie¿. Zapach ¶wietny do du¿ych powierzchni na upalne dni. z pewno¶ci± powtórzê, tym bardziej,¿e moc ma zacn±.

Stopka forum

RSS