e a nie lepiej na bieżąco po prostu wklejać i nie cofać się do postu? To bardziej jak plotkowo-zakupowy wątek a nie ogłoszeniowy. Ktoś wrzuca coś nowego i tak się sprawdza tylko nowe oferty bo przecież jak stara nikogo nie zainteresowała to i tak się omija
sabbatha napisał:
e a nie lepiej na bieżąco po prostu wklejać i nie cofać się do postu? To bardziej jak plotkowo-zakupowy wątek a nie ogłoszeniowy. Ktoś wrzuca coś nowego i tak się sprawdza tylko nowe oferty bo przecież jak stara nikogo nie zainteresowała to i tak się omija
Dokładnie:)
Kazda okazja/perełka w nowym poście,jak ktoś chce się cofac,to kliknie i zobaczy czy jeszcze aktualne czy juz nie.
"
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów mamy niespodziankę! Nie wszyscy zdążyli zrobić u nas zakupy w zeszły weekend, prawda? To może skusicie sie w ten weekend, który u nas zaczyna się już jutro? Mamy -15%! Na wszystko!! Hasło WEEKEND15 . Zapraszamy serdecznie w PIĄTEK, SOBOTĘ I NIEDZIELĘ na male szaleństwo!
Pozdrawiamy
Zespół HomeDelight"
może polecę po świecę
Widzę, że już linkowane było.
Ostatnio edytowany przez dobbinka (2013-10-10 15:45:08)
stacjonarnie ale u mnie w tkmaxxx poprzeceniano pure radiance srednie na 34-36 zl i jest duża świąteczna z bombką za 55 zł, mega tanio.
Niestety (dla mojej kieszeni) Magia Zapachu wrzuciła do zniżki - 25% Cammomile tea Także jak ktoś też tak lubi ten zapach, to nie krępujcie się
VIP
Yankee świece niedostępne w Polsce, ceny niestety normalne http://allegro.pl/listing/user/listing. … 87761&id=5
sampler
Jestem jak najbardziej ZA żeby taki wątek był i też uważam że nie ma co wracać i edytować... piszmy dalej, każdy się domyśla że ostatnie strony są aktualne.
Super pomysł!Popieram wszytkimi kończynami!Popieram każdą formę nabycia upragnionej świecy!licytacja czy kup teraz czy cokolwiek whatever! Przecież wszystke wiemy że znalezienie zapachu przez który spać nie możemy to coś co maniaczki lubią najbardziej!A to forum istnieja po to żebyśmy umilały sobie życie , wspierały się w tym nałogu więc...Jeszcze raz -świetny pomysł!
VIP
Parę unikatów u nas niedostępnych http://allegro.pl/listing/user/listing. … d=12891096 Ceny takie se ale jak komuś zależy....