VIP
Świece tej firmy wykonane są z wosku sojowego, bardzo dobrze się palą, zapachy określiłabym jako roślinno-drzewno-ziemiste, żadnych jedzeniowych aromatów. Standardowy czas palenia 75h.
Czy są warte ceny 30 funtów? Na pewno są specyficzne, koniecznie przed zakupem należy poniuchać.
Do znalezienia w TkMaxx.
UWAGA!
Dziewczyny uważajcie na słoiczki, tzn patrzcie na dno bo trafiłam już na grubsze dno i na cieńsze, a zwracajcie na to uwage, że przez to jest albo więcej wosku albo mniej.
olciak84
VIP
olciak84 napisał:
Nie no elegancko ;/ tuneluje ;/
Wiedziałam kurde flaszka! Ta ta co kupiłaś w folii? oddaj do sklepu tę drugą, będzie tak samo, wersje w kolorowych kartonikach też tak mają. Wosku do kominka tez lepiej nie próbować robić ze stunelowanych resztek, potem nie da się wyciągnąć bo wosk sojowy miękki. Mnie wszystkie w białym kartoniku paliły się bezproblemowo i dlatego zachwalałam, teraz mi głupio
Być moze tylko wykrakałam, powoli dobija do brzegów chociaz ciagle tuneluje. ale jeszcze z 2 godziny zajmie mi by dobiła do brzegu. Kurak bo zapach cudny. moze nie tak bardzo intensywny jak YC ale i tak bardzo fajny.
Mam sposoba na niego :-)
Na sucho - bo wosk jest kleisty mozna go ładnie modelowac, tylko trzeba uwazac by za bardzo nie stunelował, ale ja ładnie odkleilam od scianek wosk i wrzucilam przy knocie i szafa gra :-),, nawet ładnie odchodzi od słoiczka
VIP
olciak84 napisał:
Dzis kupiłam cristal - fajny swieży zapach i uwaga! nie tuneluje :-) a też kupiony w woreczku
heh, no to koniec świata, że nie tuneluje ichnia świeca w woreczku! jutro będę w TkMaxx to się rozejrzę
Kończe cristal - bardzo ładnie sie do samego końca rozpalił - zapach bardzo świeży, kryształowy . Co do intensywności - z pokoju wychodzi na korytarz - nie jest powalająca, ale wg mnie dosyć dobra . zreszta za 25 zł warto spróbowac