Cześć,
jestem raczkująca w temacie YC, własnie popełniłam pierwsze zamówienie a jako, ze nie mam mozliwości powachania wosków kierowałam się Waszymi opiniami
Na pierwszy ogień wzięłam:
Soft Blanket
Lake Sunset
Under the palms
Fresh cut roses
Garden sweet pea
Pink sands
Bahama breeze
Honey blossom
Lilac blossom
Beach wood
Black coconut
Jak widać lubię zapachy kwiatowe i świeże, bardzo jestem ciekawa jak się sprawdzą moje woski i już nie mogę się doczekać palenia.
Od którego byście radziły zacząć?
Ja za najpiękniejsze z tej listy uważam pierwsze dwa - Lake Sunset jest lżejszy, delikatniejszy, misio słodki i otulający
Powodzenia w dalszym komponowaniu kolekcji!
olciak84 napisał:
ja osobiscie jestem anty kwiatowa, a tym bardziej różana
Ale honey to wg mnie zapach standard - czyli dla kazdego miły
Honey jest bardzo mocny, bardzo słodki i bardzo miodowy, mi ledwo ledwo podchodzi
Ja bym zaczęła palić zapachy których nie lubię A sporo ich.... Bym zostawiła na koniec Honey blossom i Lilac blossom! Jestem anty kokosowa, anty kocykowa i anty beach woodowa!
Ostatnio edytowany przez kukurydza (2014-03-24 17:44:00)
Cześć! Jestem Martyna. Z Wrocławia. Diagnoza: maniactwo początkujące:D Studiuję filologię serbską i chorwacką, kocham kryminały i seriale:p no i woski, bo na świecę się jeszcze nie odwazylam:P (ale już niedługo)
tea light
Dzień dobry
To i ja się witam, nie bardzo wiem od czego zacząć więc zaczęłam właśnie od przywitania się mam nadzieję, że się jakoś zaaklimatyzuję.
Świecoholiczką jestem od listopada zeszłego roku, najpierw kupiłam 6 wosków a później już poszło póki co nie mam zbyt wielkiej kolekcji, bo znajduje się w niej 35 wosków YC, 9 wosków Kringle, 1 mała świeca, 2 średnie i mały tumbler YC
Witam się jeszcze raz i pozdrawiam
VIP
Imperfecta - witamy w naszych skromnych progach. jak Ci sie u nas podoba? :-)
tea light
Podoba się, tylko nie umiem się odnaleźć, nie wiem co gdzie jak ale zawsze tak jest na nowym forum, więc jeszcze trochę i powinnam się odnaleźć