tea light
Nie wiem czy tak pachn± s³oneczniki, ale zapach jest bardzo przyjemny - idealny na wiosnê. Taka ¶wie¿a kwiatowa ³±ka. Znajoma stwierdzi³a, ¿e kojarzy jej siê z od¶wie¿aczem, ale mi siê on bardzo podoba.
Te¿ mam problem,czy to zapach s³oneczników,ale bardzo mi siê podoba,jest do¶æ intensywny i trwa³y.Wczoraj go pali³am i nadal go czujê.Kiedy¶,za komuny by³y takie perfumy "Królowa Marysieñka i to dok³adnie jest ten zapach.
Ojej, jak lubiê mocne zapachy, tak ten zrobi³ out z kominka po 10 minutach. Za mocny, za dusz±cy, nie wiem czy kwiatowy. Byæ mo¿e. Dla mnie na pewno za dra¿ni±cy, chemiczny, sztuczny - ale mogê byæ nie obiektywna, jako osob± lubi±ca inna liniê zapachow±.
VIP
piêkny zapach trochê podobny do s³onecznika z Yankee ale jakby bardziej perfumowy , ma super moc i d³ugo go czuæ w pomieszczeniu to jakby kwiatowe perfumy prze³amane tak± - jak ja to nazywam - nut± ³odygi . Na pewno bêdê wracaæ do tego zapachu Dla mnie jest to naj³adniejszy zapach kwiatowy od Kringle.
Piêkny kwiatowy zapach. Jest elegancki, nie mêczy, nie dusi, bardzo mnie relaksuje. Czy tak pachn± s³oneczniki? Nie wiem ale je¶³i tak to znaczy, ze maj± jeden z piêkniejszych kwiatowych zapachów.
sampler
Na sucho - fajny, w czasie palenia - ca³kiem przyjemny, ale mnie nie powali³, jest w nim co¶, co mnie dra¿ni Co do mocy: 5/5, wystarczy³a 1/4 tealighta w kominku na 25m^2 pokój. Spalê i nie wrócê. Chyba wolê s³odsze kwiatki, ten jest jaki¶ taki "surowy" Gdybym mog³a zag³osowaæ w sondzie da³abym mu max 3/5, ale nie mogê, bo mi siê ¼le kliknê³o za 1wszym razem
Ostatnio edytowany przez irishcream (2014-08-04 21:31:57)
VIP
Ca³kiem przyjemny kwiatowo-¶wie¿owaty zapach intensywno¶æ w sam raz, wydajno¶æ dobra. Jako mi³o¶niczka prawdziwych, ¶wie¿ych kwiatów s³oneczników stwierdzam jednak, ¿e s³onecznikiem to to nie pachnie
Mia³am s³oneczniki Yankee i te¿ s³onecznikami mi to nie pachnia³o, ale siê podoba³o. Teraz zamówi³am w ciemno du¿± ¶wiecê Kringle Czekam na ni± z niecierpliwo¶ci±. To bêdzie moja pierwsza ¶wieca Kringle.
A czy s³oneczniki w ogóle pachn±? Jako¶ nie przypominam sobie ich zapachu.
Kringle to mocarz absolutny, gdy palê ten wosk muszê otworzyæ drzwi, ca³y dom w zapachu. Najgorsze jest to, ¿e zapach jak dla mnie jest okropny, czuje w nim zielone ³odygi, mocno perfumowan± nutê co¶ na kszta³t ¿elu pod prysznic. Teraz przy wiosennych porz±dkach do¶æ mocno kojarzê go z p³ynem do mycia pod³ogi
Dzisiaj skoñczy³am paliæ drugi wosk. Zapach bardzo ³adny, nie mêczy³ mnie. Kwiatowy z zielon± nut± przypominaj±c± ³odygi s³onecznika, ale nie jest to s³onecznik. To jest ³±ka pe³na kwiatów
Moc bardzo dobra.