Yankee Candle

Usi±d¼ wygodnie, odpal ¶wiecê i popisz z nami :)

#1 2014-12-25 22:18:08

Carmell

Mi³o¶ciwie nam panuj±ca

Punktów :   

Slate

http://www.zapachyswiata.eu/pol_il_Large-2-Wick-Classic-Apothecary-Jar-Kringle-Candle-Kora-Cytrusowa-Slate-17656.jpg

Idealnie wywa¿one po³±czenie cytrusów, drzewnej kory i pi¿ma. Doda elegancji i wdzieku ka¿demu wnêtrzu.

#2 2015-01-25 00:04:54

flightless bird

VIP

Punktów :   

Re: Slate

podobnie jak w przypadku Secrets - zwyczajny mêski zapach, trochê bardziej "ostry" ni¿ Secrets, byæ mo¿e to przez cytusy

#3 2015-02-19 20:37:43

Carmell

Mi³o¶ciwie nam panuj±ca

Punktów :   

Z nowo¶ci zd±¿y³am kupiæ tylko trzy woski: Midnight, Secrets i Slate. I w³a¶nie Slate zostawi³am sobie na koniec bo z ca³ej tej trójki on najbardziej przypad³ mi do gustu. Bardzo ¿ywy, ¶wie¿y, lekko cytrusowy zapach idealny dla m³odego mê¿czyzny Moc wosku jak zwykle mnie nie zawiod³a, w ci±gu dnia wypali³am ca³y wosk ale pomimo wszystko nie czujê potrzeby posiadania go w ¶wiecy.

#4 2016-05-31 16:39:59

kamila290

sampler

Punktów :   

ulubieniec mojej mamy, ju¿ na sucho pachnie jak dobre mêskie perfumy. Po odpaleniu knota roznosz± siê ciep³e nuty pi¿ma, kory oraz cierpka nuta cytrusów. Zapach z³o¿ony, bardzo ³adny. Nie otula, ani nie jest zbyt md³y. Taki w sam raz. Na pewno warto siê zastanowiæ nad ¶wiec±. A w³a¶nie, moc te¿ jest odpowiednia. Idealnie wyczuwalna, ale nie natarczywa.
Ten zapach pochodzi z linii Gray, co do samej pozycji o tej nazwie, jestem na nie. Na sucho nie umia³am siê do niej przekonaæ, a podobno po odpaleniu odczucie jest zgo³a inne. Na sucho wybra³am ten Slate i tak samo po odpaleniu jak i wcze¶niej bardzo mi siê podoba. Jedynym minusem dla mnie jest to, ¿e po mocnym rozpaleniu daylighta jest do¶æ mocno wyczuwalna lawenda. Nie znoszê tego sk³adnika i mnie on bardzo przeszkadza.

Stopka forum

RSS