Yankee Candle

Usi±d¼ wygodnie, odpal ¶wiecê i popisz z nami :)

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2015-03-03 16:37:25

Carmell

Mi³o¶ciwie nam panuj±ca

Punktów :   

Vanilla Cone

http://ep.yimg.com/ay/courtneyscandles/vanilla-cone-large-2-wick-22-oz-100-hour-jar-by-kringle-candles-3.jpg

Piêkna, s³odka kompozycja. Przyjemne nuty wanili w po³±czeniu z ciasteczkowym zapachem urzekn± nawet najwiêkszego ³asucha.

#2 2015-04-09 14:06:37

Carmell

Mi³o¶ciwie nam panuj±ca

Punktów :   

Re: Vanilla Cone

Zakocha³am siê w tym zapachu, ze wszystkich nowo¶ci on jedyny jak na razie podbi³ moje serce. Uwielbiam jedzeniowe zapachy na sucho mia³am co do niego zastrze¿enia bo pachnie kwa¶n± ¶mietank± z dodatkiem cukru, natomiast po rozpaleniu atakujê nas s³odki zapach z nut± ¶mietanki i mleka w proszku.
To jest do¶æ specyficzny zapach, jestem fank± s³odko¶ci tak jak moja sis ale w tym przypadku ona nie by³a w stanie paliæ wosku. Twierdzê jednak, ¿e warto daæ mu szanse, bo podczas palenia wychodzi z niego ta przyjemna waniliowo-¶mietankowa nuta.

#3 2015-11-29 20:57:44

Candlefreeak5

tea light

SkÄ…d: Podlasie
Punktów :   

No piêkny jest! Dla fanów s³odziaków, takich jak ja to jest to idea³- s³odki, intensywny, waniliowo- ciasteczkowy

#4 2016-02-05 17:17:57

Irma00

sampler

SkÄ…d: Podlasie
Punktów :   

Jest mi³o¶æ!
Ju¿ po obrazku wiedzia³am, ¿e mnie nie zawiedzie- i nie myli³am siê. Jest cudowny, s³odki, waniliowy z ciasteczkow± nut±. Nie nachalny i nie wali sztuczno¶ci±, tylko prawdziwymi lodami w wafelku lub ciasteczkami waniliowymi

#5 2016-05-31 16:55:04

kamila290

sampler

Punktów :   

Jest to zapach, który poleci³a mi zara¿ona w fiole ¶wiecowym przyjació³ka, najpierw zamówi³am sobie jeden wosk, potem domówi³am drugi, oraz moje przyjació³ki równie¿ zaczê³y go sobie zamawiaæ, a ja dojrza³am do decyzji o du¿ym s³oju.
Tak samo jak w przypadku Kilimanjaro Stars czy Cappuccino Truffle nie mog³o byæ inaczej. Obok takich aromatów nie mo¿na przej¶æ obojêtnie.

Zapach z grupy jedzeniowej. W sumie mojej ulubionej.

Ju¿ na sucho pachnie bardzo s³odko. Po odpaleniu stopniowo wyczuwam waniliê, wafelki, ciasteczka, krem ma¶lany, s³odycz lodów ¶mietankowych. Wszystko co najwspanialsze zebrane z wakacji dzieciêcych lat i zamkniête w szkle.
Ro¿ek waniliowy, jak potocznie siê mówi na ten wosk, jest idealnym odzwierciedleniem i podkre¶leniem tego, czego mo¿emy siê spodziewaæ.
Zapach bardzo warstwowy, z³o¿ony, ciekawy. Otula s³odycz± i ciep³em. Zapach idealny na zimne jesienne wieczory. Rozgrzeje nas swoim bukietem.
Spotka³am siê z opiniami, ¿e jest to zapach delikatny i s³abo wyczuwalny. Chyba mówi³y to osoby, które go nie rozpuszcza³y w kominku czy nie zapala³y ¶wiecy. Jest mocny i intensywny.

Stopka forum

RSS