dobbinka napisał:
No, a mi biłay/kremowy ktos sprzątnął spod nosa i nie wiem, czy czerwony kupic, bo kolor nie teges trochę.
Spoiler:
a gdzie kupilas kremowego?
zazdroszcze... ja mam pomaranczowego a o kremowym marze po cichu
Znalazłam kremowe na stronie goodies.pl http://www.goodies.pl/kominki-zapachowe … mowy.html#
I jeszcze na candleroom.pl http://candleroom.pl/?629,petal-bowl-kr … kee-candle
Ostatnio edytowany przez aamajka (2013-10-09 00:47:41)
Miłościwie nam panująca
maja_02 napisał:
a gdzie kupilas kremowego?
zazdroszcze... ja mam pomaranczowego a o kremowym marze po cichu
Na ebay kupiłam..
Wosk mi odszedł dopiero po paru minutach w zamrażalce, ale bez problemu. Lekko dotknęłam go nożem i sam odpadł
Ostatnio edytowany przez merely_amused (2013-10-09 13:43:36)
Dziewczyny muszę przyznać, że kominek kwiatuszek jest rewelacyjny. Mój pierwszy kominek kupiłam gdzieś w galerii za 10zł i niestety gdy tylko wosk wytopił z siebie ostatnie zapachy zaczęłam czuć w pokoju zapach przegrzanej ceramiki Bardzo drażnił mnie ten zapach ale i też denerwowało mnie to, że mój kominek jest niepojemny. Zakochałam się w Petal Bowl bez opamiętania. Kupiłam go i był to strzał w 10! Wysokość między miseczką a podgrzewaczem jest idealna (miseczka nie jest okopcona co niestety zdarzało się w moim starym kominku) i co najważniejsze nie śmierdzi przegrzaną ceramika. Wosk idealnie się topi i uwalnia zapach. Warto było w niego zainwestować
Miłościwie nam panująca
Zgadzam się
Co więcej, jak zgaszę świeczkę wieczorem, następnego dnia po południu wosk odchodzi bez problemu i bez mrożenia
no to mam już 2giego kwiatka - tym razem wymarzony kremowy
Mnie zawsze odchodzi bez mrożenia.
Ale te kwiatki nie podobają mi się, sorry.
No przeciez mogą się nie podobać i nie ma za co przepraszać. Na mnie czeka petal w prezencie pod choinke w rodzinnym domu.
mnie z kolei nie pasuje biały kominek. Piękny jest, ale brudzi się i wosk sie tak sobie topi.
ja dziś w końcu dostałam swój petal, pomarańczowy na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach! bardzo prosty, ale i urokliwy super jest! muszę jeszcze wypróbować, czy faktycznie wosk od niego odchodzi
VIP
na allegro nigdy nie widziałam ale kto wie ja kupiłam swój kwiatuszek w nieistniejącej już wyspie Yankee w Złotych Tarasach mam kolor zielony ale marzy mi się jeszcze kremowy
no ja w zasadzie innego kominka nie uzywam... poza elektrycznym
a mam ich troche na stanie - kwiatek rzadzi od kilku miesiecy!
A ja jestem nim rozczarowana, powiem szczerze - raz na 5 paleń wosk faktycznie odskakuje, co doprowadza mnie do szewskiej pasji, bo po coś ten kominek kupiłam. Oprócz tego od wosków porobiły się zarysowania (nie wiem, dlaczego, skoro nie majstrowałam żadnymi narzędziami przy tym:/)