Kupiłam kiedyś białą świecę w kształcie róży, która zmieniała kolor w trakcie palenia. Wyglądało to bardzo atrakcyjnie na wigilijnym stole.
Ale nie wiem, jakiego producenta. Nigdy więcej takiej nie widziałam.
VIP
Tez je lubie Zapach maja, maly, ale wyczuwalny. Ale efekt przyciaga spojrzenie
VIP
Ja miałam taką zmieniającą kolor o zapachu Czekoladowa Pokusa z Nutką Kardamonu - o dziwo świeczka pachnie, ale nie czekoladą w domu unosi się delikatny, słodki, nieokreślony zapach do YC oczywiście nie ma co porównywać. Ciekawe jest te zmienianie kolorów, całkiem przyjemnie to wygląda wieczorem.
Na spodzie jest dioda ktora reaguje na plomyk zapalniczki, bo wystarczy ja zblizyc i juz swieczka zmienia kolory. Kolory plynnie sie zmieniaja.
Te biale szklo bardzo sie brudzi.
Za to te kwadratowe fajnie wypalaja sie do konca
VIP
Ja w zeszłym roku miałam właśnie taką zmieniającą kolory świeczkę z Air Wick tylko nie pamiętam zapachu.
Ale byłam z niej bardzo zadowolona, bo zapach naprawdę był wyczuwalny a świeczka paliła się dość długo i wyglądała bardzo ładnie
VIP
musze sprobowac, mam jedna w paleniu kardamonowa i druga w zapasie, chetnie kupie inne zapachy, moze nie czuc ich bardzo, ale odpalenie jej wieczorem to cuudowny widok:)
Miałam też czekoladową, ale pachniała słabo. Palę już 2 jeżynową. Pierwszą kupił mi mąż z niemiec , drugą zamówiłam. I mocno pachnie.
Ciekawe czy jeżynowa z YC jest podobna zapachowo do airwick...
tea light
Ja mam mandarynkowa zmieniającą kolor, efekt fajny wizualnie, ale zapach jak dla mnie okropnie chemiczny, nie byłam go wstanie znieść.