Lubię świeczki Brise i zanim odkryłam YC, stale gościły w mojej kolekcji. Dalej zresztą je kupuję i palę, bo YC nie ma takiego zapachu jak mój ulubiony Only Love:
Poza nim kupuję jeszcze wspomniane Winter Berries i Brazilian Mango Flower:
Przymierzam się do Amberwood & Cashmere, bo na sucho pachniała świetnie: (obrazek z bloga mansini-obsession.blogspot.com)
I czekam, aż może w końcu i u nas pojawi się świeca o cudownym zapachu Bali Sandalwood & Jasmine:
Na razie w Polsce mamy tylko odświeżacze o tym zapachu, a szkoda, bo aż się prosi o świecę...
Jeju ta zielona Amberwood&Cashmere to jedna z moich ulubionych świeczek ever No cudownie pachnie, szkoda że YC nie ma w ofercie podobnego zapachu a przynajmniej jeszcze tego nie odkryłam.
Mam 4, właśnie zieloną, pomarańczową i czerwoną z ubiegłorocznej limitowanki zimowej i WInter Berries sprzed dwóch lat. Bardzo je lubię bo są dość intensywne ale nie za mocno, lubię ja palić w ciągu dnia
Wanilia, żywica/drewno i sandał jak dla mnie. Piękny! Gdyby YC takie coś produkowało, brałabym w ciemno!
Zresztą "drewno bursztynowe" to niezła grafomania producenta... Jak jest bursztyn, to dawno już nie ma drzewa, z którego powstał Chyba, że chodzi im o drewno pełne żywicy
Wygooglowałam ten zapach i jego anglosaską wersję (Cashmere Woods): bergamot, lemon, orange flower, lily of the valley, jasmine, sandalwood, patchouli, amber, vanilla bean, oakmoss, musk.
Uwielbiam tą zieloną! Choć i tak moja fav z Brise to Cozy Moments
VIP
martuha20 napisał:
gdzie te inne zapachy są dostępne, ja tylko w rossie widziałam only love i te świąteczne
Hipermarkety, drogerie stacjonarne?
shenzee napisał:
Ola, widziałam je niedawno w Selgrosie, jak masz w okolicy to sobie obczaj.
Jak będą w "moim", a Ty nigdzie jej nie znajdziesz, to mogę Ci kupić
Dzięki! u mnei an wsi nei widziałam selgrosa ;( ale popatzre po rossmanach i innych dziwactwach