Jak w temacie:) Wasze marzenia, pomys³y...
Moim zdaniem zbyt ma³o jest zapachów czekoladowych. Na t± chwilê ze 100% dostêpnych (i to nie w Polsce) jest Whoopie Pie. Chocolate Cake dosta³am na "czarnym" rynku. Natomiast jest pierdyliard jeden przeró¿nych wariacji na temat zapachów waniliowych i lawendowych.
Druga rzecz - zapach pieczywa - nie s³odki, nie rze¶ki, po prostu - pieczywa. Bath Body Works ma, Kringle ma, czemu YC nie ma? Ja jestem wierna jednak jednej firmie, upewni³am siê po zakupie próbek od KC.
Trzecia rzecz - zapach herbaty. Ale takiej prawdziwej, czarnej herbaty. Cammomile Tea to rumiankowa, nie liczy siê. W Early Sunrise jest delikatna nutka Earl Grey. A ja bym chcia³a prawdziw± herbatê
Z herbacianych zapachów maj± jeszcze Tea & Honey, ale pewnie te¿ nie o to chodzi, bo jest miód i s³odko
mia³am napisaæ, ¿e z chêci± bym bra³a ¶wieczkê o zapachu grapefruita, ale okaza³o siê, ¿e jest wiêc nie wiem co innego mog³abym chcieæ na tê chwilê, a czego nie ma.
Ayashi napisał:
Z herbacianych zapachów maj± jeszcze Tea & Honey, ale pewnie te¿ nie o to chodzi, bo jest miód i s³odko
mia³am napisaæ, ¿e z chêci± bym bra³a ¶wieczkê o zapachu grapefruita, ale okaza³o siê, ¿e jest wiêc nie wiem co innego mog³abym chcieæ na tê chwilê, a czego nie ma.
No jakby ten miód wywaliæ to by by³o marzenie Bo obawia³abym siê, ¿e ca³o¶æ przyæmi
Mia³am jeszcze Ginger White tea, ale nijak tam herbaty nie czu³am...
Na ebayu widzê green tea...bardzo stara, ale marzenie...
VIP
O tak, mi równie¿ brakuje zapachów czekoladowych Poza tym chcia³abym, aby wypu¶cili w koñcu jaki¶ karmel, który faktycznie bêdzie pachnieæ karmelem, a nie roso³kiem czy maggi
sampler
Mnie brakuje zapachu kremu Nivea oraz Piernika
Ja bym chcia³a zapach grzybów. Raz - suszone, a dwa - ¶wie¿e, le¶ne (ma¶laki czy prawdziwki).
Z kwiatowych - fio³ki i konwalie (ogólnodostêpne!).
Ja chcê zapach kakao w proszku dla dzieci do picia!
Brakuje mi te¿ bardzo zapachu maciejki.
A mo¿e jest, tylko ja nie wiem?
Hm, w YC jest ju¿ niemal wszystko,ale brak mi takich zapachów jak:
♦ Czarna porzeczka / czerwona porzeczka
♦ ¦wie¿e pieczywo
♦ Aromatyczna czarna herbata
♦ Bergamotka oraz werbena
♦ Pistacje w po³±czeniu z czekolad±
♦ Orzechy
♦ Kokos (bez mydlanych nut i bez dodatków)
♦ Passiflora
♦ Marakuja
♦ Ciastka makaroniki
♦ Biszkopt (w trakcie pieczenia)
♦ Sernik
C.D.N.
tea light
Chcia³abym kiedys kupic zapach prawdziwego tiramisu, marzenia:)
cheyenne napisał:
Kokos i mocna kawa...ach...marzenie
Te¿ lubiê kokos,nie ma chyba w YC prawdziwego,¶wie¿ego aromatu kokosa. Chcia³abym poznaæ jeszcze zapach Miodu albo Miodu z Mlekiem,co¶ jak mas³o do cia³a z TBS.Mo¿e za rok wymy¶l± te kombinacje:P
Mi brakuje zapachu kawowego, konwaliowego, zielonej herbaty chêtnie bym po takie siêgnê³a.
Ja w³a¶nie pijê herbatê Dilmah Ró¿a i fracuska wanilia. Jak nie lubiê ró¿y to tu kompozycja jest piêkna. Mog³aby byæ z tego ³adna ¶wieca, a tymczasem polecam Wam herbatê.