Jak w temacie:) Wasze marzenia, pomysły...
Moim zdaniem zbyt mało jest zapachów czekoladowych. Na tą chwilę ze 100% dostępnych (i to nie w Polsce) jest Whoopie Pie. Chocolate Cake dostałam na "czarnym" rynku. Natomiast jest pierdyliard jeden przeróżnych wariacji na temat zapachów waniliowych i lawendowych.
Druga rzecz - zapach pieczywa - nie słodki, nie rześki, po prostu - pieczywa. Bath Body Works ma, Kringle ma, czemu YC nie ma? Ja jestem wierna jednak jednej firmie, upewniłam się po zakupie próbek od KC.
Trzecia rzecz - zapach herbaty. Ale takiej prawdziwej, czarnej herbaty. Cammomile Tea to rumiankowa, nie liczy się. W Early Sunrise jest delikatna nutka Earl Grey. A ja bym chciała prawdziwą herbatę
Z herbacianych zapachów mają jeszcze Tea & Honey, ale pewnie też nie o to chodzi, bo jest miód i słodko
miałam napisać, że z chęcią bym brała świeczkę o zapachu grapefruita, ale okazało się, że jest więc nie wiem co innego mogłabym chcieć na tę chwilę, a czego nie ma.
Ayashi napisał:
Z herbacianych zapachów mają jeszcze Tea & Honey, ale pewnie też nie o to chodzi, bo jest miód i słodko
miałam napisać, że z chęcią bym brała świeczkę o zapachu grapefruita, ale okazało się, że jest więc nie wiem co innego mogłabym chcieć na tę chwilę, a czego nie ma.
No jakby ten miód wywalić to by było marzenie Bo obawiałabym się, że całość przyćmi
Miałam jeszcze Ginger White tea, ale nijak tam herbaty nie czułam...
Na ebayu widzę green tea...bardzo stara, ale marzenie...
VIP
O tak, mi również brakuje zapachów czekoladowych Poza tym chciałabym, aby wypuścili w końcu jakiś karmel, który faktycznie będzie pachnieć karmelem, a nie rosołkiem czy maggi
sampler
Mnie brakuje zapachu kremu Nivea oraz Piernika
Ja bym chciała zapach grzybów. Raz - suszone, a dwa - świeże, leśne (maślaki czy prawdziwki).
Z kwiatowych - fiołki i konwalie (ogólnodostępne!).
Ja chcę zapach kakao w proszku dla dzieci do picia!
Brakuje mi też bardzo zapachu maciejki.
A może jest, tylko ja nie wiem?
Hm, w YC jest już niemal wszystko,ale brak mi takich zapachów jak:
♦ Czarna porzeczka / czerwona porzeczka
♦ Świeże pieczywo
♦ Aromatyczna czarna herbata
♦ Bergamotka oraz werbena
♦ Pistacje w połączeniu z czekoladą
♦ Orzechy
♦ Kokos (bez mydlanych nut i bez dodatków)
♦ Passiflora
♦ Marakuja
♦ Ciastka makaroniki
♦ Biszkopt (w trakcie pieczenia)
♦ Sernik
C.D.N.
tea light
Chciałabym kiedys kupic zapach prawdziwego tiramisu, marzenia:)
cheyenne napisał:
Kokos i mocna kawa...ach...marzenie
Też lubię kokos,nie ma chyba w YC prawdziwego,świeżego aromatu kokosa. Chciałabym poznać jeszcze zapach Miodu albo Miodu z Mlekiem,coś jak masło do ciała z TBS.Może za rok wymyślą te kombinacje:P
Mi brakuje zapachu kawowego, konwaliowego, zielonej herbaty chętnie bym po takie sięgnęła.
Ja właśnie piję herbatę Dilmah Róża i fracuska wanilia. Jak nie lubię róży to tu kompozycja jest piękna. Mogłaby być z tego ładna świeca, a tymczasem polecam Wam herbatę.