Ja te¿ jeszcze ¶wiec siê nie dorobi³am, na razie powoli zaczynam z woskami
Pierwszy zapach - wosk Creamy Caramel (rozczarowanie), pierwsza ¶wieca - ma³a Clean Cotton, du¿a Pink Sands ( z wycofanej niestety promocji BOGO).
Pamiêtam jakby to by³o wczoraj, prawie dwa lata temu zamówi³am kilkana¶cie wosków i pierwszym by³ Soft Blanket- zakocha³am siê w nim, a ¶wiece to Midnight Jasmine i Midsummer's Night [ jeszcze nie odpalone]
marlens napisał:
Pamiêtam jakby to by³o wczoraj, prawie dwa lata temu zamówi³am kilkana¶cie wosków i pierwszym by³ Soft Blanket- zakocha³am siê w nim, a ¶wiece to Midnight Jasmine i Midsummer's Night [ jeszcze nie odpalone]
³a³..przez DWA lata nie chcia³o Ci sie odpaliæ ¶wiec ?!
Mój pierwszy zapach to by³ wosk Stawberry Buttercream , jeden z moich ulubionych a ¶wieca Sugared Aplle i tutaj rozczarowanie intensywno¶ci± zapachu . Mo¿e kto¶ ma ¶wiecê Sugared Aplle ? Zastanawiam siê czy tylko moja nie pachnie czy to ten zapach . Zniechêci³o mnie to do zakupu innych ¶wiec i na razie pozostajê przy woskach .
Ostatnio edytowany przez kinia79 (2013-09-28 17:44:09)
Pierwszy wosk ciê¿ko mi zlokalizowaæ. Zamawia³am hurtowo na ¦Z korzystaj±c z promocji, wiêc wybra³am wiele zapachów. Ale pierwszy chyba rozpali³am Mango Peach Salsa
Pierwszy du¿y s³ój (na razie jedyny) Pink Sands.
VIP
Moje pierwsze zamówienie YC sk³ada³o siê z kilku wosków, jednak pamiêtam, ¿e TEN PIERWSZYM by³ True Rose Nie jest moim szczególnym ulubieñcem, ale sentyment mam do niego ogromny
tea light
Daaawno (co¶ ok 2 lata) temu dosta³am Cherry Bloosom,oczywi¶cie w³o¿y³am na raz ca³y wosk do kominka i wyp³ywa³ z niego ale ja i tak barrdzo zachwycona by³am ,sam zapach ju¿ jednak s³abo pamiêtam .
VIP
Pierwsza ¶wieca Midnight Jasmine, pierwszy wosk Softl Blanket
Na razie jestem ¶wiecuszkow± dziewic± i palê tylko woski. Pierwszym by³ Black Cherry, który by³ wporz±dku, ale nie zachwyci³, drugim Wild Passion Fruit, który by³ dla mnie trochê takim killerem.
Mój pierwszy zakupiony zapach YC to Lemon Lavender. Bardzo dobrze go wspominam. Przypomina mi o nim codzienne otwieranie szafy w przedpokoju. A dlaczego? Bo moj± mame tak urzek³ ten zapach, ¿e dokupi³a kilka wosków i wsadzi³a je do szafy